Bæredygtighed

Bæredygtig beton

Fårup Betonindustri arbejder aktivt med at gøre vores produkter mere bæredygtige hver dag.

Vores bæredygtige produktion af beton sikrer, at vores klimaaftryk bliver mindre og mindre, i takt med at vi udvikler os og lærer at tænke på bæredygtighed på nye og innovative måder.

FN's Verdensmål

​Hos Fårup Betonindustri arbejder vi med FN’s 17 verdensmål. Vi har udvalgt at fokusere på verdensmål nr. 9, 11, 12. Arbejdet er en integreret del af vores hverdag. Nedenfor ses en kort beskrivelse af vores arbejde.
 
 

Konstant
innovation

Beton sikrer robuste og bæredygtige bygninger og infrastrukturer. Vi er altid i gang med forbedrende tiltag, der sikrer beton med højest kvalitet og lavest mulige miljøaftryk. Uanset om det gælder for ressourceforbruget eller produktionsprocessen.

Fårup/Randers – Vores by og lokalsamfund

Vi føler os som integreret del af lokalområdet. Vi har tæt kontakt til vores naboer og deltager aktivt i byens udvikling. Vi er desuden sponsorpartner for f.eks. Fårup Sønderbæk Idrætsforening, Randers FC/HH/HK, Randers Egens Teater.

​Cirkulær produktion og samarbejde

Vi minimerer brugen af ressourcer. Vi søger konstant efter alternative og mere bæredygtige materialer. Vi arbejder løbende for at vores affald kan indsamles, sorteres og genbruges.

Vi mindsker vores CO2 aftryk igennem beton og cement

Alle i vores branche er klar over, at der kontinuerligt skal gøres noget på bæredygtighedsfronten. I takt med lovgivningens udvikling, udvikler vi os ligeså og bliver mere og mere bæredygtige. At arbejde i betonindustrien kan være klimatungt, og vi gør alt, vi kan, for at mindske vores aftryk.

Vi arbejder hele tiden på, at vores cement og beton er bæredygtigt. Dette betyder også, at de byggerier, der bliver bygget med materialer fra os, kan blive DGNB-certificeret. 

Vi tænker hele tiden nyt, når det kommer til bæredygtighed.

Det er ikke kun sammensætningen af blandingerne af beton og cement, der kan justeres på, når vi skal overveje vores klimaaftryk. Der bliver også tænkt i helt nye baner helt fra produktionen til rådgivere og tegnestuen til ledelsen.