Offentlig

Vi laver alle betonopgaver
til offentlige opgaver

Sikkerhed, styrke og varig kvalitet – de tre nøgleord for offentlige byggerier. Betonelementer fra Fårup beton er den ultimative løsning, når det kommer til at opfylde alle tre kriterier. Med en blanding af styrke, modstandsdygtighed og bæredygtighed, kan vores betonelementer hjælpe med at opbygge et offentligt rum, der vil stå i generationer. Lad os samarbejde om at bringe din vision til liv med betonelementer, der leverer en sikker og pålidelig infrastruktur for vores samfund

Uddannelsesinstitutioner

Hos Fårup Betonindustri kan vi lave betonelementer til alverdens projekter. Alle elementer og vægge bliver lavet efter ordre, hvilket betyder, at vi ikke masseproducerer. Fordelen ved at ordreproducere er, at vi kan lave betonvægge og betonelementer i specialmål, så de forskellige projekter, vi leverer elementer til, kommer til at være unika og one of a kind.

Af offentlige bygninger har vi leveret betonvægge og -elementer til flere forskellige slags. Tag for eksempel et kig på siden med cases og se, de forskellige projekter, vi har været med inde over. Her finder du alt lige fra stadions, campusser, skoler og meget andet.

Der er ikke nogen opgaver, der er for store eller små for os. Hvis der er en plan og en vision, er vi klar på udfordringen og tager den gerne.

Museer

En anden form for bygninger, vi kan lave inden for det offentlige, er museer. Fårup Betonindustri har leveret betonelementer til projekter som for eksempel Moesgaard Museum, som blandt andet skulle have unikke bjælker og frihøjde i byggeriet. 

Som leverandør af betonelementer er det også spændende at kunne være med til at følge projekterne til dørs. Dette kan vi gøre, i og med vi også tilbyder montering. Her kommer I til at arbejde med de samme hele vejen igennem projektet, og der er hele tiden hånd i hanke. 

Med specialmål og pakkeløsninger kan Fårup Betonindustri tilbyde mange unikke muligheder for at komme i mål med specielle, enestående og fantastiske projekter. På siden med cases er der et overblik over et udsnit af projekter, vi har arbejdet på.