Medarbejdere

Medarbejdere hos Fårup Betonindustri A/S

Som medarbejder ved Fårup Betonindustri får du et spændende og givende arbejde. I huset er der stor tillid blandt kollegaer, og alle hjælper hinanden. Vi løfter i flok og engagerer os i alle de arbejdsopgaver, vi står overfor.

Der er plads til udvikling i arbejdet. Den faglige og personlige opbakning er en enorm drivkraft blandt kollegaer. Vi udfordrer hinanden og er med til at gøre hinanden bedre hver dag.

Tilliden er stor til alle, og der bliver ikke kigget over skulderen på nogen. Vi tror på, du kan løfte dine arbejdsopgaver, og der er selvfølgelig hjælp at hente, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Med Fårup Betonindustri som arbejdsgiver får du frihed under ansvar og rig mulighed for udvikling.

niels-sondergaard-pedersen

Niels

Adm. Direktør
Brian_Knudsen_8064

Brian

Udviklingsdirektør/ejer
12

Elvis

Produktion
14

Viggo

Produktion
Kristian

Kristian

Montageleder
enes

Enes

Ingeniør

Arbejde med beton

Hos Fårup Betonindustri er der rum til udvikling. Hvad enten det er som  produktionsmedarbejder, ingeniør eller sælger, så er der rig mulighed for at kunne lære en masse hver dag.

Fordelen ved at have en arbejdsplads som her er, at der er et godt kollegaskab, hvor vi alle løfter i flok, samtidig med at der er plads til at den individuelle medarbejder kan gøre sit arbejde helt unikt. Den store frihed på arbejdspladsen gør, at du selv kan finde ud af, hvordan din læringskurve skal tage sig ud.

Som medarbejder hos Fårup Betonindustri kommer du med på en vækstrejse, hvor vi udvikler os sammen. Vi leverer kvalitetsprodukter til hele Danmark, og der er ikke to projekter, der er ens.

Vi udvikler os sammen

Med et job her kan du være med til at følge projekterne til dørs. Vi både rådgiver, leverer og monterer de ordreproducerede betonelementer. Og til sidst kan vi se på det færdige byggeri og vide, at det er os, der har været med til at gøre det til en realitet.

Her kommer du til at arbejde et sted, hvor der er rig mulighed for at blive fagligt udfordret, samtidig med du har et stærkt hold kollegaer i ryggen, som er klar til at give en hjælpende hånd eller et godt råd, hvis det skulle blive nødvendigt.

Lyder et arbejde ved en etableret familievirksomhed som noget, du kunne tænke dig at høre lidt mere om? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os for at høre, om vi kunne have en stilling, der passer til dine kompetencer.