Svanemærket byggeri

Lav dit byggeri med miljøet in mente. Byggebranchen tænker mere og mere på miljøet efterhånden, og dette kan gøres på mange forskellige måder. Én af måderne, et byggeri kan være mere miljøvenligt på, er, hvis det er Svanemærket.

Et Svanemærket byggeri lever op til specifikke krav under hele processen – det er altså ikke kun væggene, der skal leve op til kravene, det er også de andre materialer, der bruges til byggeriet.

Med bæredygtigt beton fra Fårup Betonindustri kan mange dele af byggeriet laves, så det lever op til Svanemærkets krav. Det være alt fra vægge og trapper til altaner, søjler og bjælker i byggeriet, der kan laves bæredygtigt.

Skån miljøet med svanemærket

Det er ikke kun selve produkterne, der tager hensyn til miljøet, når vi snakker Svanemærket. Det er også alle processerne omkring det – blandt andet transport, energiforbrug, genanvendelse og bortskaffelse af affald.

Hvis nybyggerier skal Svanemærkes, er der skærpede krav til dette. Dette indebærer blandt andet krav til klima, energi og cirkulær økonomi, som gør sig gældende for både erhvervs- og boligprojekter samt offentlige projekter.

Hvis et byggeri er Svanemærket, har det fået Nordens officielle miljømærke. Det er et udtryk for, at den specifikke bygning er med til at reducere klimabelastningen, hvilket er noget, der efterhånden karakteriserer flere og flere byggerier.

Bæredygtigt beton

Ønsker du at certificere dit næste byggeri med Svanemærket? Der er flere komponenter, der skal gå op i en højere enhed og leve op til specifikke krav. Når det kommer til betonelementerne i byggeriet, så kan Fårup Betonindustri være behjælpelige.

Vil du høre mere om, hvad der skal til, før dit byggeri kan komme et skridt tættere på at være Svanemærket? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis de korrekte betonelementer, der passer til dit miljøvenlige byggeri.

Hos Fårup Betonindustri arbejder vi med FN’s Verdensmål. Det gør vi ikke kun, fordi der er mere og mere, der bliver til krav – vi gør det, fordi vi gerne vil passe på vores jordklode og være med til at sikre en grønnere fremtid.