Erhverv

Betonelementer til erhverv:
Udnyt potentialet i robust og holdbar konstruktion

Vi har en bred erfaring med betonopgaver og leverer produkter til mange forskellige typer af projekter. Vores produkter er specielt udviklet til at opfylde de høje krav, der stilles til kvalitet og bæredygtighed i erhvervsbyggeri. Vores professionelle medarbejdere arbejder tæt sammen med kunden for at sikre et godt samarbejde og et vellykket projekt. Vi er en pålidelig og erfaren leverandør til både industri, produktion og erhverv.

Industri og produktion

Fårup Betonindustri leverer betonvægge og -elementer efter ordre. Dette betyder, at der ikke er noget, der hedder standardmål hos os – hvilket også åbner for muligheden for at designe nogle spændende bygninger med helt unikke mål.

Vi kan levere betonelementer til flere forskellige projekter inden for kategorien ‘erhverv’. Hvad enten det er industri, kontorer, produktionslokaler, tilbygninger eller noget helt femte, så kan vi hjælpe. På siden med cases er der en oversigt over nogle af de projekter, vi har lavet til erhverv. Hvis du har nogle bestemte og specielle ønsker til mål, farve eller størrelse, så kan vi være behjælpelige.

Hos Fårup Betonindustri tilbyder vi hele pakken. Vi både laver og monterer elementerne, hvis dette ønskes. Vi kan tilbyde en pakkeløsning, hvor der kan vælges lige præcis de betonvægge, som vil passe til dit projekt.

Boligselskaber

Nogle af de projekter, vi leverer rigtig mange betonelementer til, er boligbyggerier. Det kan både være en kombination af bolig og erhverv i en ejendom eller sågar større boligområder. Alt bliver lavet på ordre hos os, derfor er der heller ikke to byggerier, der er ens.

Vi kører med specialmål, så hvert betonelement er i princippet unika. Hvis der er en bestemt farve, form eller størrelse, du ønsker, så kan vi være behjælpelige med dit projekt. Det er heller ikke kun vægge, vi leverer. Hvis der skal søjler, bjælker eller altaner til, så kan vi også hjælpe der. Alt er lavet i specialmål, således der ikke behøves at gåes på kompromis med drømme og ønsker til ens projekt.

I tæt samarbejde med kunden finder vi sammen frem til, hvad der ønskes til det individuelle projekt. Hvad enten det er en hotelbygning, en arbejdsplads eller noget helt tredje, der skal bruges betonelementer til, så kan vi levere.