En verden af muligheder som ansat

Hvordan er det at være ansat hos Fårup Betonindustri? Er der mulighed for at kunne udvikle sig?

Som medarbejder hos Fårup Betonindustri er der rig mulighed for at udvikle sig. Et arbejde i betonindustrien indbyder nemlig til innovation og udvikling.

Ligesom industrien er i konstant udvikling, er det også vigtigt, at medarbejdere i faget har mulighed for løbende at lære mere og nyt. Der er mulighed for at besidde stillinger, som ikke lige umiddelbart lå i støbeskeen, da første arbejdsdag startede.

Hos Fårup Betonindustri har vi for eksempel Peter. Peter startede oprindeligt hos os som praktikant som diplomingeniør, hvor han fik lov at prøve lidt forskelligt. Efter endt praktik kom han i studiejob her, og som nyuddannet ingeniør vendte blikket naturligt mod Fårup Betonindustri igen.

Fandt det rette job ved Fårup Betonindustri

For at afprøve sig selv og finde den helt rette hylde, valgte Peter at handle hurtigt, da han fik at vide, at en sælger stoppede hos Fårup Betonindustri – måske det lige netop var en sådan stilling, han kunne trives i.

Brian så en kærkommen mulighed, og levede op til sit ry med at gerne ville give unge mennesker en fair chance.

Som sælger og projektleder har Peter fundet den stilling og de arbejdsopgaver, der passer til ham. Han drømte nemlig om lidt mere fart over feltet.

Videreuddannelse på arbejdet

Eftersom stillingen som Peter besidder ikke just er det, han er uddannet til, skulle det ikke være en hæmsko. Som ansat ved Fårup Betonindustri er der nemlig mulighed for at kunne uddanne sig yderligere, mens man er i arbejde. Som en win-win er det en investering i vores medarbejdere, som hver dag bliver bedre og bedre.

Som ansat ved Fårup Betonindustri er der mulighed for at videreuddanne sig, og der er også rig mulighed for at sparre med kollegaer. Kollegaer som har stor faglig erfaring – både inden for deres speciale og inden for beton. Vi løfter i flok og udvikler os sammen.

Læs mere om nogle af vores medarbejdere her og se Peters medarbejderprofil her.