Fårup Betonindustri får ny direktør

Der sker et skifte i branchen – et skifte, der har mere og mere fokus på grøn omstilling og bæredygtighed. Derfor så Brian Knudsen, som nu er tidligere direktør, den kærkomne mulighed for at lave et skifte i konstellationen i ledelsen.

Brian vil gerne fokusere på det, han brænder for, og det er blandt andet produktion og innovation. Og lige netop dette går godt i spænd med det faktum, at byggebranchen skal være mere bæredygtig. For jo, man kan selvfølgelig bare gøre som alle andre. Men man kan også nytænke selv, og det er lige netop det, Brian gerne vil bruge noget af sin tid på.

Niels Søndergaard-Pedersen

Skifte i toppen

Brians nye arbejdsopgaver betyder, at der er behov for et nyt ansigt på toppen hos Fårup Betonindustri. Da valget faldt på Niels Søndergaard-Pedersen, var det ikke tilfældigt. Fårup Betonindustri var ikke et ukendt navn for Niels, og beton er bestemt noget, han har været i berøring med før – intet mindre end 30 år.

Niels overtager stillingen med en vision og mission om at kunne imødekomme byggebranchens store udskiftning i forhold til CO2, for som Niels selv siger: “i forbindelse med vi er en leverandør, har vi også et stort ansvar

Fårup Betonindustri skal ud på nyt terræn, og de vil gerne være med helt fra start. Med sine mange års erfaring inden for betonbranchen ved Niels, hvad han snakker om. Han har fingeren på pulsen og ser muligheder der, hvor mange andre måske ikke ser dem. Lige netop dette matcher Fårups egen, og dermed også Brians, tankegang. Hvorfor vente på, at alle andre gør tingene, når man lige så godt kan være med helt fra start?

Ikke langt fra tanke til handling

… er lidt et mantra hos Fårup Betonindustri. Det er ikke første gang, vi hører det, og det er nok heller ikke sidste. Når der snakkes med medarbejdere, er det én af de ting, de lægger vægt på, som er en kæmpe fordel hos Fårup Betonindustri. Og det er også noget af det, som Niels vil fortsætte med. Som Niels selv siger, så er Fårup Betonindustri “… en virksomhed med stolte traditioner”, og dem vil han meget gerne være med til at videreudvikle og imødekomme.

I stærkt samarbejde med kunder vil Niels og Fårup Betonindustri imødekomme ønsker og krav. Med fokus på at udvikle opdaterede EPD’er og hele tiden nytænke inden for beton vil Fårup Betonindustri, med Niels i front, forsøge at mindske CO2-aftrykket samtidig med, kundernes ønsker imødekommes. Og i allersidste ende er formålet og drømmen, at beton kan blive CO2-neutral.

Vi glæder os til den nye spændende rejse, som Fårup Betonindustri giver sig ud på.