Industribeton

Industribeton er en bestemt slags beton, der udvikles til bygninger, der har en størrelse, der kræver ekstra styrke. Betonen er velegnet til byggerier såsom haller, broer, lagerhuse og lignende – altså kontruktioner der er af en større størrelse end blot en villa.

Industribeton er et godt valg, hvis du som bygherre står overfor et projekt, der er stort og kræver materialer, der er af høj kvalitet med lang holdbarhed. Projekter som dem, der er under cases med både offentlig, erhverv og bolig, er gode eksempler på byggerier, hvor industribeton giver bebyggelsen den ekstra slidstyrke og modstandsdygtighed, som er yderst nødvendig i sådanne størrelser.

Hvorfor vælge industribeton?

Alt efter hvilken slags byggeri du har på tegnebrættet, så kan det være, at der er forskellige slags beton, der er bedre end andet.

Industribeton har en enorm styrke, der er bedre end ved almindelig beton. Holdbarheden er også i top – her får I en længere levetid, samtidig med at det kræver mindre vedligeholdelse. Det yderst slidstærke beton er optimalt til byggerier som fx broer, da det også kan modstå en højere belastning end almindelig beton.

Hvis du vælger almindelig beton til dit byggeri, vil der selvfølgelig være nogle ting, du går glip af. Den almindelige beton har større fleksibilitet end industribeton, hvilket betyder, at du ikke kan få samme styrke og holdbarhed som ved industribetonen.

Valget af beton afhænger i sidste ende af de enkelte byggeprojekter. Hvad er kravene til projekterne? Hvor meget belastning vil der for eksempel være? Hvad er størrelsen?

Industribeton fra Fårup Betonindustri

Industri beton er en del af vores sortiment, således vi kan påtage os flere forskellige størrelse opgaver. Det kan være alt lige fra store universitetsbygninger og museer til boligbyggerier i hele landet.

Den blanding, der bruges i industribeton, er med til at give den styrke, der lige præcis ønskes til det pågældende byggeprojekt. Den stærke beton gør det muligt at bygge alt lige fra broer til storcentre, uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed.